Ebbel

Click here to edit subtitle

Blog

Etsy made local markt in Utrecht

Posted on November 18, 2017 at 3:40 PM

Komende zaterdag, 25 november 2017 sta ik op de Etsy markt in Utrecht! Deze overdekte markt zal plaatsvinden op de Gageldijk 182 in Utrecht. Van 11.00-17.00 uur. Toegang en parkeren zijn gratis. Wat heb ik veel zin in deze markt! Er worden meer dan 66 kramen verwacht. Het merendeel met producten die handgemaakt zijn door makers uit regio Utrecht, een aantal met vintage artikelen. Ik heb op facebook al heel erg veel mooie producten gezien van de andere deelnemers. Een kans om unieke kadeautjes te kopen voor de feestdagen.

Zelf neem ik mijn producten van papier maché en vilt me om te verkopen. En nog veel meer. Ik maak graag zeer veel verschillende dingen. Zo heb ik onlangs vintage schaakstukken gevonden. Hierbij maakte ik speciaal voor deze markt schaakborden van textiel. 
Categories: Anders