Ebbel

Click here to edit subtitle

Blog

Sarafina Sleepy Mouse Cache

Posted on April 2, 2017 at 4:15 AM

Op de facebookpagina Naaldvilten Nederland las ik over een project geinitialiseerd door Sarafina Art Fiber. Maak een muis volgens hun tutorial en leg die ergens in het weekend van 8/9 april ter adoptie. Dat is een leuk plan! Daar wil ik aan meedoen! 1 van de leden van de facebookgroep regelde de officiele kaartjes en was zo lief iedereen die mee wilde doen er een aantal toe te sturen.

Sarafina heeft/is een webshop in Amerika. Ze verkopen naaldviltmaterialen en plaatsen op You Tube filmpjes met instructies. Leuk om eens te bezoeken! Ze maken de mooiste dieren! Ik had de tutorials ooit al eens bekeken en ervan onthouden wat ik op dat moment nuttig vond. Maar het daadwerkelijk volgen van een complete tutorial bleek erg nuttig. Ik werk zelf op een andere manier. Dus het bleek leerzaam om nu eens niet alleen te kijken, maar ook echt mee te prikken. 

Mijn 2 muisjes zijn klaar. Ik heb ze, in een warm nestje van wol, in doorschijnende plastic bollen verpakt. Komend weekend ga ik ze ophangen in het bos. 


Categories: None