Ebbel

Click here to edit subtitle

Blog

Broches Naaldvilten

Posted on December 4, 2016 at 5:00 PM

Naaldvilten vind ik erg leuk. Je gebruikt een naald met weerhaakjes om losse ongesponnen wol in elkaar te prikken. Onlangs heb ik een aantal broches geprikt. Zo leuk om te doen! Dit is de laatste die ik maakte. Nadat ik de basis geprikt had, heb ik nog een klein beetje geborduurd en een randje gehaakt met een haaknaald  maat 0,6 mm. Lekker priegelen. 


Soms krijg ik vragen over mijn werkwijze via het contactformulier. Dat gaat eigenlijk altijd goed.  Vandaag ontving ik echter een onvolledig mailbericht via mijn site met een halve vraag over papier-maché. Omdat het via een doorgestuurd bericht via webs gaat, heb ik het mailadres van de vraagsteller niet. Antwoord geven lukt me dus niet. Sorry Yvonne S.

Categories: Naaldvilten, Haken